torstai 29. marraskuuta 2012

Joulukalenteri



Nyt alkaa taas jännät ajat kun saa alkaa availemaan pieniä kalenteriluukkuja! Olen mukana Nukkekotipiirin joulukalenterissa ja lisäksi minulla on toinenkin kalenteri johon olen saanut luukkuja blogeista ja fb:n nukkekotiharrastajat ryhmästä. Molemmilla kalentereilla on omat korit niin pysyvät sitten järjestyksessä kun käyn pikku paketteja hypistelemässä.
Huomenna toivottavasti saan viimeiset luukut punaiseen koriini. Itse vein eilen postiin ison kasan kirjekuoria, osasta olen saanut jo tietoa että ovat perillä mutta tietojeni mukaan ainakin yksi kuori on vielä matkalla.

Nk-piirin kalenteri alkoi jo tänään mutta en saanut valoisan aikaan pientä aarretta kuvattua.

30.11 Ei tullut puuttuvia paketteja tänäänkään.

3 kommenttia:

Sussu kirjoitti...

Ilmoittelen jos paketit eivät tule tänään. Ehkäpä tänne pajukylään vie postin matka hieman kauemmin. :D Toivotaan että posti ei ole hukannut paketteja! :)

camalaeavey kirjoitti...

Ridge Wallet Titanium | TITanium Games catalogue
Ridge Wallet titanium daith jewelry Titanium are a game engine for the SEGA Genesis (Mega Drive) console. The game has been designed by Taito as a race tech titanium follow-up to ford escape titanium the ion titanium hair color SEGA Genesis / Mega Drive camillus titanium

Anonyymi kirjoitti...

cheap sex toys,vibrators,cheap sex toys